Чудодейната рецепта на д-р Перикоун

Д-Р НИКЪЛЪС ПЕРИКОУН
ЧУДОДЕЙНАТА РЕЦЕПТА НА д-р ПЕРИКОУН 28-дневна програма за цялостно подмладяване на лицето и тялото
Водещото заглавие на Amazon.com вече и на български!
Д-р Перикоун: “Ако следвате моята програма, ще поемете контрола върху темпото, с което остарявате. „Рецептата на д-р Перикоун“ е в еднаква степен научаване на онова, което не бива да правите, както и на това, което трябва да вършите. Точно както вашият избор може да ви поддържа млади и да обнови физическото и умственото ви състояние до степен, която никога не сте вярвали, че е възможна, така може и да ускори процеса на стареене. Това познание може да промени целия ви живот, както направи за мен и за много от моите пациенти и студенти. Изцяло нов, невероятно щедър етап от живота се открива за всички нас. Прочете тази книга, за да вземете правилните решения за подхранването на вашето тяло и да изминете пътя към освобождаването от бръчките за цял живот!
В “Рецептата на д-р Перикоун” американският учен д-р Никълъс Перикоун представя удивителна програма за цялостно подмладяване на лицето и тялото. Хубавото е, че тя е научно обоснована и приложима в ежедневието. Решителното й действие ви гарантира изглаждане на лицето, стягане на фигурата и категорично подобрение на здравословното ви състояние. Повечето хора смятат, че торбичките под очите, бръчките и увисналата кожа са неизбежни следи на времето. Някои от нас предпочитат временно да отложат тези белези на остаряването чрез хирургическа намеса или лазерна терапия. На тези скъпи и рисковани методи д-р Перикоун – практикуващ дерматолог и научен изследовател, противопоставя подходящ хранителен режим, упражнения и грижи за кожата. По този начин можем да ограничим и дори да обърнем посоката на стареене, доказва той. “Рецептата на д-р Перикоун” започва със задълбочен и точен анализ на лабораторните изследвания и резултати, въз основа на които авторът е създал революционната си теория. А тя е, че основната причина за стареенето на кожата е възпалението на клетъчно ниво, ускорено от неправилния режим на хранене, замърсяването, слънчевите лъчи, неподходящите кремове и препарати, и разбира се, стреса. Д-р Перикоун предоставя на читателите факти, знания и методи за предотвратяване на възпалителните процеси отвътре навън . А това всъщност означава – намаляване на риска от сърдечносъдови заболявания, рак, диабет, артрит и много други болести. Стъпка по стъпка д-р Перикоун ни води по пътя към доброто здраве и привлекателния външен вид и ни предлага в своята книга: – тридневна “светкавична” диета, гарантираща незабавни резултати, които не са за пренебрегване – двайсет и осем дневната програма, включваща хранителен режим, физически упражнения и грижи за кожата – вкусни и полезни рецепти, лесни за изпълнение – последните новости в областта на козметиката, хранителните добавки, технологиите против стареенето – съвременен наръчник на козметичните и хранителните ресурси – и още много!
“Рецептата на Перикоун” предоставя цялостна програма за здрава и жизнена кожа.Освен последните проучвания и лабораторни примери от практиката на д-р Перикоун в нея има и илюстрации на упражненията.Не само лицето и тялото, бъдете сигурни, тази книга ще промени и живота ви!
Д-р Никълъс Перикоун е сертифициран специалист на Американския съвет по дерматология. Преподавал е в Медицинския факултет на Университета Йейл (Yale University School of Medicine). Член е на Нюйоркската научна академия и на Америкън Колидж ъв Нютришън. Д-р Перикоун председателства Годишната международна конференция по въпросите на стареенето. Никълъс Перикоун е световно признат изследовател и учен, удостоен с Наградата Eli Whitney за 2002 г, която Асоциацията за патентно право на Кънектикът всяка година дава за забележителни постижения и принос към науката.
Рецензии и отзиви за “Рецептата на Перикоун”
“Рецептата на Перикоун” ви предоставя цялата информация, от която се нуждаете, за да постигнете блестяща кожа. Добрата новина е, че от тази информация се облагодетелстват абсолютно всички клетки на тялото ви. Ако следвате инструкциите и препоръките на д-р Перикоун, несъмнено ще придобиете красива кожа. И което е по-важно: хранителните съвети на д-р Перикоун ще спасят живота ви!” – Д-р Кристиан Нортрап, автор на “Женски тела”, “Женска мъдрост” и “Мъдростта на менопаузата”
“Великолепни и практични предписания за всички, които искат да изглеждат по-добре и да живеят по-дълго. Освен завидно състояние на кожата, програмата на д-р Перикоун гарантира качествено подобряване на цялостното ви здравословно и физическо състояние. Информацията за хранителния режим, обогатена с препоръчителните козметични средства ще ви помогне да изгладите бръчките и торбичките и да стопите излишните килограми. – Стивън Синатра, M.D., FACN, FACC, автор на “The Heart of a Woman”

Издател: Viking Studio
Език: Български
Година: 2002
ISBN: 9547830104
Страници: 272
Корици: твърди
Тегло: 459 грама
Размери:
Наличност: Не
Раздел: Лечебно хранене. Гладуване, Медицина за всеки, Книги

Цена: 16.90