Чакри и кундалини

Ако отделяте всеки ден само по няколко минути на забележителните психо-физиологични техники в тази книга, бързо ще придобиете солиден опит във вътрешната релаксация, който ще доведе до подобряване на вашето здраве, до удължаване продължителността на живота и до един по-голям контрол върху собствената ви съдба. Нещо повече, ще поставите стабилна основа за следващите етапи, водещи до постигането на свръхестествени способности, на един обогатен вътрешен живот и до върховната трансцендентация.
Тази книга е съставена като практическо ръководство за развиване на чакрите и събуждане на кундалини. Практиките са дадени в последователността на тяхното изпълнение, така че ученикът да навлиза постепенно към по-висшите нива на йога. Текстът съдържа много обяснителни таблици и илюстрации, за да улесни усвояването на информацията от читателя. Освен това авторът е съставил една цялостна дванадесет седмична практическа схема за самостоятелна работа, която включва всички техники от книгата.
„Чакри и кундалини“ е една от най-ясните, най-достъпните книги по йога, които някога са писани. Това е практическа система за индивидуално развитие, предназначена за представителя на съвременната западна цивилизация, подходяща за всеки човек в днешния динамичен и сложен свят. Д-р Джон Мъмфорд е посветен за Свами в три различни Ашрама и е признат и почитан в Индия заради своето знание и учение. Преди няколко години се оттегля от активна хиропрактическа работа и открива езотерична школа в покрайнините на Сидни, Австралия. Автор е на бестселъра върху сексуалния окултизъм, „Екстаз чрез тантра“.

Издател: Аратрон
Език: Български
Година: 2003
ISBN: 9546261505
Страници: 352
Корици: меки
Тегло: 342 грама
Размери:
Наличност: Не
Раздел: Медитация, Езотерика. Духовни учения, Книги

Цена: 9.00