Българско-испански разговорник

Издател: Веси
Език: Български
Испански
Година: 2015
ISBN: 9789549640335
Страници: 232
Корици: меки
Тегло: 182 грама
Размери: 14×11
Наличност: Да
Раздел: Испански език, Чужди езици: Помагала, речници, Книги

Цена: 5.00