BBC 2: Учебник

0
(0)

Би Би Си 1, 2, 3 двуезичен самоучител по английски език Би Би Си 1, 2, 3 е курс-самоучител за всички, които желаят да изучат, да усъвършенстват и обогатят своя английски.
Би Би Си 2 е втората степен от курса – той е предназначен за преминалите първо ниво ВВС 1 и за всички онези, които имат добра основа по езика.
Курсът съдържа обяснения на български – необходими, за да улеснят успешното усвояване на езика.
Към учебника има четири аудиокасети, които могат да се използват самостоятелно при удобен случай – например при пътуване с кола. Би Би Си 2 дава възможност за уверено ползване на езика във всекидневни ситуации и развива необходимите комуникативни способности. Специално внимание е отделено за развиване на писмените умения и придобиване на добри навици за четене.
Би Би Си 2 предлага голям брой писмени и говорни дейности и упражнения, както и текстове и диалози, съставени въз основа на автентични ситуации от личния и професионалния живот. Тестове за самоконтрол, преговорни упражнения, упражнения-мозайки и др., са застъпени периодично.
Би Би Си 2 дава възможност да се затвърдят знанията по граматика и системно въвежда нови граматически единици чрез упражнения и дейности, които точно демонстрират начина им на употреба. Приложението по граматика обобщава дадените в разделите обяснения и ги илюстрира с допълнителни примери.
Би Би Си 2 включва в края на учебника освен приложението по граматика, също и ключ към упражненията, ръководство по произношение и глосар с повече от 1200 думи и изрази от уроците. Приложението по лексика обяснява и сравнява голям брой английски думи, които създават особена трудност.

Издател: Летера
Език: Английски
Година: 2001
ISBN: 954516025X
Страници: 250
Корици: меки
Тегло: 620 грама
Размери: 26.5×21
Наличност: Не
Раздел: Английски език, Чужди езици: Помагала, речници, Книги

Цена: 35.00

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.