Английски за българи/ За начинаещи и средно напреднали

За начинаещи и средно напреднали
Ако искате да научите английски език по бърз и забавен начин, вече сте направили отличен избор. Английски за българи ще ви помогне да придобиете практически умения за устно и писмено общуване в личния живот и на работното място, овладявайки над 3000 думи и изрази. Предимствата на този самоучител са:
* Реални житейски ситуации в сценария на всеки урок дават готови практически умения * Аудиодиск усъвършенства произношението, интонацията и развива способността за слушане с разбиране * Визуален подход при представянето на граматическите правила * Разнообразни упражнения с отговори за заучаване на граматиката и лексиката * Разясняване на типични грешки, които допускат българите, изучаващи английски език * Английско-български речник с транскрипция * Индекс за бързо ориентиране * Полезна културологична информация * Цветни илюстрации
Английски за българи покрива до ниво В1 според ОБЩАТА ЕВРОПЕЙСКА ЕЗИКОВА РАМКА. Това означава, че ще можете да се явите на тест, удостоверяващ вашата езикова компетентност пред работодатели и учебни заведения в рамките на Европейския съюз.

Издател: СофтПрес
Език: Български
Година: 2009
ISBN:
Страници: 448
Корици: меки
Тегло: 890 грама
Размери: 23×16
Наличност: Да
Раздел: Английски език, Чужди езици: Помагала, речници, Книги

Цена: 11.99