7 ключа към свободата

Искате ли да се научите да мислите активно? Искате ли да разберете кои са интелектуалните мускули на съзнанието? Искате ли да бъдете свободни от обстоятелствата и ограниченията в живота си или не?
Образованият човек не е непременно онзи, който притежава максимално количество общи и специализирани знания, а онзи, който е развил способностите на ума си така, че да постига всичко, с каквото се захване, без да нарушава правата на другите.
“Мисли и забогатявай”, Наполеон Хил
Колективен проект на представители от България, САЩ, Мексико и Канада – непубликувано досега знание. „7 ключа към свободата“ е синтез от мъдростта на шестима автори, обединени чрез Мастермайнда във виждането си за свободата. Тя е практическо ръководство, което ще ви помогне да осъзнаете с какви възможности разполагате и да се отърсите от страха и тревогата. Приканваме ви да следвате мечтите си и да откриете как всяка мисъл, последвана от прогресивни действия, немину­емо се материализира.
7-те ключа към свободата се откриват чрез правилното използване на шестте интелектуални мускули на съзнанието. Мастермайндът е седмият ключ. Всеки от нас притежава въображение, разум, памет, възприятие, интуиция и воля, които може да използва, за да бъде свободен и да развива своя потенциал. „7 ключа към свободата“ ще ви помогне да разберете как функционира съзнанието и чрез ново познание да се радвате на успех във всички области на живота си.
Впечатлен съм от усилията, вложени в създаването на „7 ключа към свободата“. Тя засяга теми, които изучавам повече от 50 години и за които чета лекции по цял свят. Бях трогнат, когато ме помолиха да напиша предговор към книгата – рожба на колективното усилие на авторите, и веднага се съгласих. Книгата е посветена на една много сериозна тема, която, ако бъде разбрана правилно, може завинаги да промени живота ви към по-добро.
Боб Проктър Автор на бестселъра „Ти си роден богат“ („You Were Born Rich“) и участник във филма „Tайната“ („The Secret“).
Цената на свободата, която всички търсим, е раздялата със страха, съмненията и пасивното възприемане на нещата такива каквито са, навика да се носим по течението и да приемаме неприемливото като неизбежно.
Свободата не е безплатна.
Авторите на “7 ключа към свободата” се запознават случайно по време на програма за личностно развитие, провеждана от компания на Боб Проктър. Алехандро Торес-Марко, Виктория Лазарова, Гуен Бодроу, Дон Носера, Нита Матюс-Морган и Селва Хамати са само шестима, но наричат себе си Седморката. Мастермайндът – техният общ интелект, е седмият член на екипа им.

Издател: AMG Publishing
Език: Български
Година: 2015
ISBN: 9789549696745
Страници: 288
Корици: меки
Тегло: 367 грама
Размери: 14×21
Наличност: Да
Раздел: Личностно развитие, Приложна психология, Книги

Цена: 14.95