150 примерни длъжностни характеристики

Тази книга Ви предлага 150 примерни длъжностни характеристики, съобразени с Националната класификация на професиите и длъжностите, в сила от 1 януари 2006 г. Характеристиките са разработени за най-често срещаните професии и длъжности, подбрани от експертен съвет към издателството. Те са подготвени по предварително разработен макет, съобразен с нормативните изисквания. За улеснение на читателя са представени извлечения от нормативни актове, които регламентират правния статут на длъжностната характеристика и правомощията по нейното разработване и утвърждаване.
Представените примерни длъжностни характеристики са авторско дело на Станислав Павлов – старши съветник, в Министерски съвет. Станислав Павлов е с репутацията на един от най-добрите специалисти по заплащане на труда и по управление на човешките ресурси, дългогодишен и активен автор в изданията на ИК “Труд и право”.
Книгата е предназначена за управителните органи на предприятията и ръководителите на държавните ведомства, за специалистите по управление на човешките ресурси, за социалните експерти и синдикалистите, за счетоводителите и финансистите, както и за всички, които проявяват интерес към трудовите и осигурителните отношения у нас.

Издател: Труд и право
Език: Български
Година: 2006
ISBN: 9546081310
Страници: 606
Корици: меки
Тегло: 569 грама
Размери: 21×14.5
Наличност: Не
Раздел: Право, Книги

Цена: 22.80